Om os

Om WatchThat.dk

Det kan være meget svært at vurdere kvaliteten af ure. Handel med billigt fremstillede kopivarer fra blandt andet Kina finder sted som aldrig før, og det er derfor svært for mange gennemskue om man får den kvalitet man forventer, og at uret virker som det skal, når man køber et ur. Især når købet foregår på internettet, og uden er urmager som står ved siden af en og forsikrer en for at uret er ægte og kan mere end det skal kunne.

WatchThat.dk er en ny dansk internetforhandler af herreure. Vi stræber efter at levere højeste kvalitet og design til den bedst mulige pris, hvilket tydeligt ses i visionen bag virksomheden, som vi har delt op i følgende grundpiller: Den første tredjedel kalder vi kvalitet kontra pris: Vi stræber efter udelukkende at sælge ure som har en kvalitet som overgår prisklassen de ligger i. Anden tredjedel handler om designet af uret. I dag har vi alligevel alle sammen mobiltelefoner på os, og urets funktion er ikke længere bare et redskab som bruges til at kende tiden, men bruges overvejende som smykke. Derfor er der også flere og flere mennesker som har store samlinger af ure, og det forsøger vi at gøre lettere med meget overkommelige priser. Den sidste tredjedel, som egentlig er den aller vigtigste for os, er vigtigheden af sikker nethandel: At du som kunde trygt kan handle hos os, og at du modtager præcis det du forventer. What you see is what you get.

Derfor handler vi også kun med autoriserede og officielle forhandlere af alle vores ure.

Det er vigtigt at vores ure af god kvalitet, men det er mindst lige så vigtigt at udseendet er noget man kan være stolt af at vise frem, hvorfor vi nøje har udvalgt hvilke mærker vi forhandler. I vores overvejelser er der tre store faktorer som spiller ind: Kvalitet, design og pris. Kvalitet og design skal afhænge af pris, så man ikke betaler for meget, men omvendt må prisen heller ikke blive det vigtigste. Desuden er det også vigtigt for os at urene kan tåle hverdagens brug, og ikke bare går i stykker af at kommer til at tage det med i bad eller banker dem ind i en dørkarm.

Af samme grund har vi specialiseret os i mærkerne Tayroc og EYKI. Tayroc er et Britisk mærke, som specielt er kendt for kvalitet kontra pris, og deres tidsløse design med svejsisk quartz urværk. Urene er ekstremt stilede, og gennemgående vandtætte, med safirglas og af rustfrit stål. Tayroc er et mærke som tilbyder rigtig meget til prisen, og de fleste konkurrenter kan ikke engang give en kvalitet som ligner til den pris. Kinesiske EYKI følger på en måde samme princip, men i en meget billig version. Hos EYKI handler det specielt om designet, samt om at få meget mere end hvad man egentlig betaler for. Hos EYKI er nogle af tingene som vandtæthed cuttet lidt ned, men glasset er som regel ridsefrit mineralglas og alt er lavet i rustfrit stål, hvilket er fantastisk til til prisklassen.

Vi synes nemlig at ure er utroligt spændende, og at det er et fænomen i sig selv at uret, som man får i tiden bare skævede til for at kende klokken, nu er blevet det eneste helt legitime smykke for alle slags mænd, om man så er på en dyr businessrejse eller man bare er i gymnasiet på en onsdag. Desuden er det spændende at man stadig ikke ser det som et smykke, så det nærmere en en slags subtil udsmykning. På trods af at uret kun sidder på vestre håndled, får det rent faktisk hele ens look til at se bedre ud hvis man har et flot ur som passer til. Vi har bestemt os for primært at sælge ure som alle har råd til, for det er netop denne slags ure man kan have mange af i en ursamling. Desuden sigter vi først og fremmest efter at have ure som kan bruges lige meget om man er i t-shirt eller skjorte og slips, for det er netop sådan nogle vi bedst kan lide. Generelt er alle urene nøje udvalgt af kun os to, og hvis vi ikke selv har lyst til at gå med et ur kommer det ikke med i vores udvalg.

Gamst & Simonsen IVS
CVR: 38 39 13 05
Klydevej 8
8240 Risskov
kontakt@watchthat.dk