Om os

Om WatchThat.dk

Det kan være meget svært at vurdere kvaliteten af ure når købet foregår på internettet. Handel med billiget fremstillede kopivarer finder sted som aldrig før og det er derfor svært at gennemskue om man får den kvalitet som der forventes.

Men bare rolig, WatchThat er en dansk internetforhandler af herreure som stræber efter at levere højeste kvalitet og design til den bedst mulige pris, hvilket tydeligt ses i visionen bag virksomheden, som vi har delt op i tre hovedgrupper.
– Den første er kvalitet kontra pris: Vi stræber udelukkende efter at sælge ure som har en kvalitet der overgår prisklassen de ligger i.
– Den anden omhandler designet: I dag har vi alligevel alle sammen mobiltelefoner på os og urets funktion er ikke længere bare et redskab som bruges til at kende tiden, men bruges også som smykke. Det forsøger vi at gøre lettere med unikke designs til en hver lejlighed.
– Sidst, men ikke mindst sikker handel: Som egentlig er den aller vigtigste for os, at du som kunde trygt kan handle hos os og at du modtager præcis det som du forventer. “What you see is what you get.”

Lige præcis derfor handler WatchThat også kun med autoriserede og officielle forhandlere af alle vores ure.

Af samme grund har vi specialiseret os i mærkerne Tayroc og EYKI. Tayroc er et Britisk mærke, som specielt er kendt for kvalitet kontra pris, og deres tidsløse design med svejsisk quartz urværk. Urene er ekstremt stilede, og gennemgående vandtætte, med safirglas og af rustfrit stål. Tayroc er et mærke som tilbyder rigtig meget til prisen.
Kinesiske EYKI følger på en måde samme princip, men i en billigere version. Hos EYKI handler det specielt om designet, samt om at få meget mere end hvad man egentlig betaler for. Hos EYKI er nogle af tingene som vandtæthed cuttet lidt ned, men glasset er som regel ridsefrit mineralglas og alt er lavet i rustfrit stål, hvilket er fantastisk til prisklassen.

Vi synes nemlig at ure er utrolig spændende og at det er et fænomen i sig selv. At uret, som man før i tiden bare skævede til for at kende klokken, nu er blevet det eneste helt legitime smykke for mænd, om man så er på en dyr businessrejse eller man er i gymnasiet på en onsdag.
På trods af at uret kun sidder på vestre håndled, får det rent faktisk hele ens look til at se bedre ud hvis man har et flot ur.
En rigtig mand har selvfølgelig et elegant ur!

WatchThat IVS
CVR: 38 39 13 05
Klydevej 8
8240 Risskov
kontakt@watchthat.dk