Klydevej 8
8240 Risskov
Danmark

Ofte stillede spørgsmål

Læs venligst vores ofte stillede spørgsmål før du sender os en besked.

Til levering af vores produkter benytter vi os af GLS Pakkeservice. I købsprocessen vælger du om dit ur skal leveres til en GLS Pakkeshop i nærheden af dig, eller om du gerne vil have den sendt direkte til din hoveddør. Hvis du som kunde bestiller en vare inden klokken 15:00, sender vi pakken samme dag. Dette betyder, at pakken enten burde være klar til afhentning eller være ankommet 1-2 dage efter, såfremt det ikke er mellem torsdag og lørdag – hverken GLS eller Post Danmark kører nemlig med pakker i weekenden.

Når du handler på www.WatchThat.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge
af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved e-mail (kontakt@watchthat.dk). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan læse mere om fortrydelsesret i vores handelsbetingelser: Handelsbetingelser

Når du har gennemført et køb hos watchthat.dk, vil du automatisk modtage en faktura til den e-mail du har registreret i købsprocessen.

Det er ikke muligt at kontakte os via telefon, men vi er super lette at få fat i på sociale medier eller på kontakt@watchthat.dk.

Send os en e-mail

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked